Iskolánkban szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzés folyik.
Az oktatott szakmákhoz a tárgyi és személyi feltételek magas színvonalon rendelkezésre állnak. Az elméleti képzés interaktív eszközökkel felszerelt tantermekben, szaktantermekben folyik.
A gyakorlati képzés alapozó része az iskola tanműhelyeiben zajlik, ahol minden eszköz biztosított az előírt gyakorlati tananyag elsajátításához.
A felsőbb évfolyamos gyakorlati oktatás vállalkozásoknál, gazdasági társaságoknál történik együttműködési megállapodással vagy tanulószerződéses jogviszonyban. Közel negyven céggel vagyunk állandó kapcsolatban.

Szakközépiskolában
Eladó
A képzés valamennyi kereskedelmi vállalkozásban jól alkalmazható ismereteket nyújt, a betölthető munkakörök skálája lényegesen szélesebb (pl.: élelmiszer- és vegyi-áru eladó, gyógynövény eladó, műszaki cikk eladó, ruházati eladó, könyvesbolti eladó).
Képek

Asztalos
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a különböző bútoripari termékek, ajtók, ablakok elkészítése iránt. HIÁNYSZAKMA!
Képek

Kárpitos
Nagy hagyományokkal rendelkező szakma iskolánkban, de jelenleg e képzésben nincs tanulónk.
A képzést azok számára ajánljuk, akik ülő– és fekvőbútorokat, gépjármű-üléseket és belső tereket szeretnének kárpitozni, díszíteni. 
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Mezőgazdasági gépész 
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a mezőgazdasági termelésben alkalmazott gépek üzemeltetési, szerelési, karbantartási, javítási feladatai iránt.
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Ipari gépész
A képzést azok számára ajánljuk, akik műszaki beállítottságúak és kedvet éreznek az ipari termelésben alkalmazott gépek, automatizált gyártósorok szereléséhez, karbantartásához.
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Gyógyszerkészítmény-gyártó
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a gyógyszergyártási folyamatok, gyártási technológiák iránt. Az EGIS Gyógyszergyár Zrt. körmendi bázisa biztosítja a külső gyakorlati képzőhelyet. 
Képek

Szakközépiskola 2 éves érettségi vizsgára felkészítő szakasza
Nappali és esti tagozaton is.

Szakgimnáziumban (ágazati képzés) - Érettségire épülő szakképzés
Autószerelő - (közlekedésgépész ágazat)
Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Karosszéria összeszerelő
2016/17. tanévtől érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Kerékpárszerelő és építő- és anyagmozgatógép kezelője [emelőgépkezelő (kivéve targonca) szakmairány]
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek a járműtechnika iránt, szeretnék elsajátítani a gépjárművek szerelési, javítási technológiáját, diagnosztikai vizsgálatát. 
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Logisztikai ügyintéző - (kereskedelem ágazat)/ Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző - (közlekedés, kereskedelem és logisztikai ágazat)
Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Kereskedelmi ügyintéző.
2016/17. tanévtől érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Vámügyintéző és Pénzügyi ügyintéző
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek az árubeszerzési és szállítmányozási folyamatok irányítása iránt, képesek a folyamatok teljes körű áttekintésére és a logisztikai feladatok megszervezésére a szervezési, biztonságtechnikai és jogi előírások figyelembe vételével.
Képek

Ügyviteli titkár - (ügyvitel ágazat)
Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Adminisztrációs ügyintéző.
A képzést azoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek az irodai munkafolyamatok szervezésére, szívesen végzik a vállalkozás ügyviteli, irodai adminisztrációs feladatait, szervezési és kapcsolattartási teendőit, akik szívesen vállalkoznak rendezvények, céges események szervezésére, protokoll feladatok ellátására, intézésére.

Pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás) - (közgazdaság ágazat)
Az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Vámügyintéző és Pénzügyi ügyintéző.
A képzést azoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek a hitelintézetek és a pénzügyi vállalkozások hálózati egységeiben, biztosítók képviseletében adminisztratív és ügyfélkapcsolati feladatok ellátására. Elérhetőségeink:

SZMSZC Rázsó Imre Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Cím: 9900 Körmend, Rákóczi u. 2.
Tel.: 94/594-077
Fax: 94/594-076
e-mail:
iskola@razso.sulinet.hu


Székhely: 9700 Szombathely, Akacs Mihály utca 8-10.

Képviseli: Szentgyörgyvári Róbert főigazgató

OM azonosító: 203062

Program

2019.május 21. kedd
HKSzCsPSzV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

FacebookPályázatok