Iskolánkban szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzés folyik.
Az oktatott szakmákhoz a tárgyi és személyi feltételek magas színvonalon rendelkezésre állnak. Az elméleti képzés interaktív eszközökkel felszerelt tantermekben, szaktantermekben folyik.
A gyakorlati képzés alapozó része az iskola tanműhelyeiben zajlik, ahol minden eszköz biztosított az előírt gyakorlati tananyag elsajátításához.
A felsőbb évfolyamos gyakorlati oktatás vállalkozásoknál, gazdasági társaságoknál történik együttműködési megállapodással vagy tanulószerződéses jogviszonyban. Közel negyven céggel vagyunk állandó kapcsolatban.

Szakközépiskolában

Eladó

A képzés valamennyi kereskedelmi vállalkozásban jól alkalmazható ismereteket nyújt, a betölthető munkakörök skálája széles (például élelmiszer- és vegyiáru-eladó, gyógynövény-eladó, műszakicikk-eladó, ruházati eladó, könyvesbolti eladó).
Képek

Asztalos
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a különböző bútoripari termékek, ajtók, ablakok elkészítése iránt. HIÁNYSZAKMA!
Képek

Kárpitos
Nagy hagyományokkal rendelkező szakma iskolánkban. A képzést azok számára ajánljuk, akik ülő- és fekvőbútorokat, gépjárműüléseket és belső tereket szeretnének kárpitozni, díszíteni. 
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Mezőgazdasági gépész 
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a mezőgazdasági termelésben alkalmazott gépek üzemeltetési, szerelési, karbantartási, javítási feladatai iránt.
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Gyógyszerkészítmény-gyártó
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődést mutatnak a gyógyszergyártási folyamatok, gyártási technológiák iránt. Az EGIS Gyógyszergyár Zrt. körmendi bázisa biztosítja a külső gyakorlati képzőhelyet. 
Képek

Szakközépiskola 2 éves érettségi vizsgára felkészítő szakasza

Nappali és esti tagozaton is.

Szakgimnáziumban (ágazati képzés) – Érettségire épülő szakképzés

Autószerelő
– (közlekedésgépész ágazat)

Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Karosszéria-összeszerelő.
2016/17. tanévtől érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Kerékpárszerelő és építő- és anyagmozgatógép kezelője [emelőgép-kezelő (kivéve targonca) szakmairány].
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek a járműtechnika iránt, szeretnék elsajátítani a gépjárművek szerelési, javítási technológiáját, diagnosztikai vizsgálatát. 
HIÁNYSZAKMA!
Képek

Logisztikai ügyintéző – (kereskedelem ágazat) / Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző – (közlekedés, kereskedelem és logisztikai ágazat)
Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Kereskedelmi ügyintéző.
2016/17. tanévtől érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Vámügyintéző és Pénzügyi ügyintéző.
A képzést azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek az árubeszerzési és -szállítmányozási folyamatok irányítása iránt, képesek a folyamatok teljes körű áttekintésére és a logisztikai feladatok megszervezésére a szervezési, biztonságtechnikai és jogi előírások figyelembe vételével.
Képek

Ügyviteli titkár – (ügyvitel ágazat)
Kifutó rendszerben szakmai érettségivel betölthető munkakör: Adminisztrációs ügyintéző.
A képzést azoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek az irodai munkafolyamatok szervezésére, szívesen végzik a vállalkozás ügyviteli, irodai adminisztrációs feladatait, szervezési és kapcsolattartási teendőit, s szívesen vállalkoznak rendezvények, céges események szervezésére, protokollfeladatok ellátására, intézésére.

Pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás) – (közgazdaság ágazat)
Az érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Vámügyintéző és Pénzügyi ügyintéző.
A képzést azoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek a hitelintézetek és a pénzügyi vállalkozások hálózati egységeiben, biztosítók képviseletében adminisztratív és ügyfélkapcsolati feladatok ellátására.

Elérhetőségeink:

Vas Megyei SZC Rázsó Imre Technikum
Cím: 9900 Körmend, Rákóczi u. 2.
Tel.: 94/594-077
Fax: 94/594-076
e-mail:
iskola@razso.sulinet.hu


Székhely: 9700 Szombathely, Akacs Mihály utca 8–10.

Képviseli: Rettegi Attila főigazgató

OM azonosító: 203062

Program

2020.október 22. csütörtök
HKSzCsPSzV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

FacebookPályázatok