Rólunk írták - Felújították az öltözőket a Rázsó Szakközépiskolában

2015-04-21 09:57:32


Körmendi Híradó, 2015. április 17-i számában jelent meg a következő cikk:

Varga Zoltánné, a Rázsó Imre Szakközépiskola és Szakiskola intézményvezetője köszöntötte a meghívott vendégeket, köztük Fodor Istvánt, a KLIK Szombathelyi Tankerület igazgatóját és az iskola diákjait.
„Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek, mert két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon” – idézett David Lloyd George-tól, majd elmondta, hogy 6 millió forintba került ez a beruházás, amelynek eredményeként megújultak és megszépültek a tornatermi öltözők.
Februárban kezdődtek el a munkálatok, s a külső és belső nyílászárók cseréje is megtörtént. Ezzel a felújítással nemcsak az intézményünk, hanem a város is gazdagodott. Bár ez csak egy kis lépés, de nekünk mégis sokat jelent, hiszen mint tudjuk, a kis dolgokból születnek a nagy eredmények. Minden iskola életében fontos a megújulás. Bízunk abban, hogy az elkövetkező időszakban is lesz lehetőség a fejlesztésre – mondta az intézmény vezetője.
Fodor István gratulált a szépen felújított helyiségekhez, hozzátette: az igényes környezet igényes embereket nevel, ezért is van jelentősége minden apró fejlesztésnek. Az ünnepélyes szalagátvágás után az iskola diákjainak látványos sportbemutatóját tekinthették meg a vendégek.