Holdfényliget Kalandpark

2015-06-10 23:15:46


A TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0414. számú pályázat keretében 2015. június 3-án 45 diák 5 kísérőtanárral együtt felkereste Gyöngyösfaluban a HOLDFÉNYLIGETET, az Alpokalja kalandparkját.
9 órakor indultunk busszal az iskola elől, s már ekkor látszott, hogy az időjárás kegyeibe fogadja a csapatot.
A helyszínre érkezve az animátorok ismertették a napi programot, és mindenki megkapta a szükséges felszerelést.
Az- ebéddel egybekötött - egész napos program keretében a részt vevők kipróbálhatták az erdei drótkötél pályákat, ahol bátorság és erő függvényében 2-8 méter magasságban kialakított akadályokat küzdhették le. A Száguldó denevérpályán a levegőben száguldás szerelmesei élvezhették a csúszásokat.
A mászófal és a ládatorony építés is kihívást jelentett a vállalkozó szelleműeknek. Néhányan kipróbálták a park új szolgáltatását, az Óriáshintát is, ami szintén adrenalinszint növelő volt.
Levezetésképpen voltak, akik a játszótéren pihenték ki a fáradalmakat, voltak, akik bejárták a tó körül kialakított mezítlábas élményösvényt, ahol megtapasztalhatták a természet anyagainak különbözőségét.
A diákok éltek a felkínált lehetőséggel, és erejükhöz mérten igyekeztek kipróbálni mindent. A többség eddig még nem vett részt ilyen kalandban, de izomlázuk ékes bizonyítéka volt annak, hogy maximálisan kihasználták a helyszín nyújtotta eszközöket, sportolási lehetőségeket.

A kirándulás képei